Crossfit in omgeving Nieuw Vennep

crosfit

De beste crossfit Nieuw Vennep vind je bij Crossfit Hoofddorp. Deze crossfit onderscheid zichzelf namelijk van alle crossfiets in de omgeving van Hoofddorp. Zij bieden namelijk uitstekende begeleidi aan waardoor jij niet alleen fitter wordt maar ook gezonder zult gaan leven. Je wordt bij CrossFit Hoofddorp namelijk opgeleid volgens de visie van de sportschool. 

Waarom zal je kiezen van Crossfit Hoofddorp 

Bij Crossfit Hoofddorp zul je jezelf niet direct storten op de workouts. Hier wordt samen met een personal fitness coach op het moment dat je lid wordt gekeken naar jouw persoonlijke doelen en hoe je deze het beste kunt bereiken. Het bedrijf heeft namelijk al meer dan 10 jaar ervaring in hetgeen dat zij aanbieden. Hierdoor weten zij precies wat wel en wat niet werkt en hoe zij jou het beste kunnen begeleiden op het pad naar een gezonder en fitter leven. In 1 jaar zul je 4 gesprekken hebben met een personal coach om jouw voortgang en doelen voor de aankomende periode uitgebreid te bespreken.  

crosfit-kids

Een aantal aandachtspunten

Crossfit Hoofddorp is er trots op de klanten/ atleten die zij in de loop van de jaren hebben begeleid en opgeleid en nog steeds toegewijd zijn aan het verbeteren van hun levensstijl. Zij beschouwen ieder mens als een atleet, maar moet echter wel benadrukken dat je uiteindelijk verantwoordelijk bent voor jouw eigen prestaties. Daarom rijden zij tijdens het trainen ook het volgende aan: 

  • Stretch meerdere keren per dag.
  • Zelfmassage / Foam Roller / Massage.
  • Eet verantwoord !!! Een uitgebalanceerd voedingspatroon.
  • Stel vragen wanneer je iets niet begrijpt!
  • 100% effort
  • Geniet van het proces
  • Intensiteit!

Kortom de beste crossfit Nieuw Vennep zul je vinden bij Crossfit Hoofddorp. Neem daarom snel een kijkje op de website.