Een heerlijke cupping massage Arnhem! 

WellBeing

Voel jij je wel eens gespannen? Of heb je last van rug- en schouderklachten? Of wil je je  cellulite gaan verminderen? Dan kan een cupping massage Arnhem wel misschien een goede oplossing zijn voor jou! Cupping massage is een massagetechniek die stamt uit de chinese geneeskunde. Steeds meer mensen zijn er benieuwd naar, het aantal van de cupping klinieken zijn dan ook gestegen. Maar wat wordt eigenlijk tijdens een cupping massage behandeling? Tijdens de massage worden warme glazen cups op de huid geplaatst waardoor de huid vacuüm wordt getrokken. Daardoor raken je spieren en je huid goed doorbloed en kan je lichaam makkelijker afvalstoffen verwijderen. 

cupping massage Arnhem

Wat zijn de voordelen van een cupping massage? 

Tijdens een cupping massage Arnhem, zorgen de vastgezogen de cups ervoor dat je bloed en energie naar plek verplaatst waar de pijn zit. De behandeling zorgt ervoor dat je spieren worden losgemaak. Daardoor komt er meer zuurstof en voedingsstoffen in de huidcellen terecht. Cupping is geschikt voor meerdere delen van je lichaam zoals je rug, schouders, benen, en billen. Het werkt heel erg ontspannend en kan worden gebruikt bij rug- en schouderklachten, maag- darmklachten, zwakke spijsvertering, cellulitis, astma en nog veel meer. Cupping wordt tegenwoordig steeds populairder onder de mensen en vooral onder de topsporters is het heel erg gewild omdat het helpt tijdens hun herstel.  

Verschillende soorten van cupping

Er bestaan meerdere soorten cupping maar de meest voorkomende zijn dry cupping, vuur cupping en wet cupping. Bij dry cupping worden de warme cups op je huid geplaatst waardoor er druk ontstaat en de cup zich vastzuigd.Daarnaast bestaan er ook cups met pompjes die zich op de huid vastzuigen. Bij vuurcupping wordt een watje met alcohol aangestoken en wordt de zuurstof uit de cup gebrand zodat de cup zich kan vastzuigen. Bij wet cupping worden er kleine sneetjes of gaatjes in je huid gemaakt. Daardoor vloeit het bloed naar buiten en verdwijnen de slechte stoffen uit je lichaam. Ben jij dus benieuwd naar of de behandelingen van cupping massage Arnhem ook voor jou klachten zullen gelden?