Goede creme voor droge huid: eindelijk gevonden!

Kneipp

KneippIk ben al lang aan het knoeien met creme voor mijn huid. Ik heb namelijk een zeer droge huid. Vooral mijn scheenbenen zien er soms niet uit: droge schilfertjes die een doffe witte laag vormen. De cremes die ik in het verleden heb geprobeerd zijn ofwel te vloeibaar zodat ze niet goed in de huid dringen, ofwel te vettig waardoor je eerst een paar uren moet zitten ‘opdrogen’. Gelukkig (nou ja, gelukkig…) zit dit in de familie en had ik het onlangs met mijn zus over dit probleem. Zij beweerde goede creme voor droge huid te hebben. Ik ben nogal sceptisch geworden, maar ze heeft me toch kunnen overhalen om haar creme eens te proberen. En het resultaat was uitstekend!

Kneipp

Eenvoudig online te bestellen

Ik heb niet geaarzeld en heb onmiddellijk een exemplaar van deze creme online besteld. Een paar dagen later kreeg ik hem thuis geleverd en kon ik al aan de slag. De creme is helemaal niet vettig en toch smeuïg genoeg om goed in de huid te trekken. Ik smeer nu ongeveer twee keer per week en dat is zelfs met mijn zeer droge huid voldoende. Ik gebruik hem na de douche en ik kan onmiddellijk mijn kleren aantrekken zonder eerst te moeten wachten. Wat een luxe! En de creme ruikt bovendien nog lekker ook, maar is toch discreet! Deze zachte creme is een echte aanrader. Ik zal voortaan niet meer met een droge huid rondlopen, dat is gegarandeerd!