Heeft u vragen over microneedling?

We zijn allemaal wel eens ergens onzeker door en ik vond het altijd heel erg belangrijk om mezelf daar gewoon overheen te zetten. Het was niet altijd even makkelijk om dat te doen, want het is natuurlijk erg vervelend als je iets echt niet mooi vind. Ik vind ook dat er een deel van onzekerheden zijn waar je gewoon wat aan kan doen en dan vind ik dus dat je het gewoon moet accepteren en verder gaan, of dus zelf aanpakken als je het echt wilt. Ik had hier vroeger heel erg veel moeite mee, maar op dit moment ben ik eigenlijk over het algemeen erg tevreden met mijn lichaam en met wie ik ben. Het heeft allemaal even geduurd, want ik vond het vroeger altijd erg lastig om me over dat soort dingen heen te zetten, maar het werd over de tijd heen echt heel veel makkelijker. Ik denk dus wel dat er dingen zijn waar je niks zelf aan kan doen dat je die wel kan laten veranderen. Ik had vroeger ook hele erge acne en ik heb daar heel erg veel last van gehad. Op een gegeven moment was de acne wel helemaal weg, want ik was er toch een soort van over heen gegroeid denk ik. Helaas zie je nog wel heel veel littekens van de tijd dat ik acne had en ik wilde daar heel erg graag wat aandoen. Ik las op het internet dat microneedling een hele goede methode is om littekens in het gezicht te laten verwijderen. Ik had geen idee wat microneedling was en ik had al helemaal geen idee waar ik microneedling kon laten doen. Ik besloot even op internet te zoeken waar ik microneedling kon laten doen en ik kwam toen al erg snel op de site dermatude.com/nl terecht en daar was ik eigenlijk gelijk heel erg enthousiast over. De site was heel erg overzichtelijk en ik kon op de site heel veel informatie over microneedling vinden en dat vond ik erg fijn. Ik kreeg gelijk een heel goed en breed beeld van wat microneedling precies inhield en dat vond ik heel erg fijn, omdat ik van te voren natuurlijk echt geen idee had wat microneedling nou precies inhield.

Ik heb bij dit bedrijf een behandeling microneedling gekregen

Het is ondertussen een paar weken geleden dat ik de behandeling microneedling heb gekregen en ik ben heel erg blij dat ik het heb gedaan. Het herstel duurt nog even, maar ik kan nu al de resultaten van de behandeling zien en ik ben er heel erg blij mee. Ik ben bij dit bedrijf echt heel erg goed geholpen en ik ben erg blij dat ik toch heb besloten om de behandeling te laten doen.

Ik ben nu van mijn grootste onzekerheid af en dat is heel erg fijn

Heeft u ook interesse, dan kunt u:

  • Even naar de site dermatude.com/nl surfen
  • Het aanbod op de site lezen
  • Goed de informatie doorlezen op de site

Ik ben heel erg tevreden over de goede service van dit bedrijf