Hernia symptomen

Hernia symptomen

Hernia symptomen kunnen in verschillend vormen naar voren komen. Meestal is het een lage rugpijn met uitstraling naar de bil en benen. Deze uitstraling kan pijnscheuten zijn, maar ook een doof gevoel. Soms kan deze pijn je leven beïnvloeden, maar ook kan het opeens weer weg zijn.

Veel mensen lopen jaren met deze klachten en hebben inmiddels al meerdere behandelingen gehad. In sommige gevallen hebben deze behandelingen effect, maar heel vaak is er een operatie voor nodig. Om er zeker van te zijn dat deze operatie ook goed wordt uitgevoerd, kan je het beste een afspraak maken bij kliniek Iprenburg. Dit een herniakliniek met heel veel verstand van dit soort behandelingen.

Veel verschillende hernia symptonen

Pijn in de rug hebben is zeer lastig, helemaal wanneer je door deze pijn niet de dagelijkse dingen meer kan doen. Vaak blijven mensen te lang met deze klachten lopen en dat is jammer. Vooral omdat er genoeg behandelingen zijn om deze pijn te behandelen. Verschillende oefeningen, of goede schoenen kunnen al veel ellende besparen. Helaas kunnen niet alle klachten hiermee voorkomen kunnen worden en dan is een operatie de enige uitweg nog.

Een tijd geleden kreeg ik last van de rug. Niks bijzonders, want dat had ik wel vaker. Echter toen deze pijn op een gegeven moment naar mijn linkerbeen uitstraalde, schrok ik best wel van. Want dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Hierdoor ben ik bij de kliniek Iprenburg terecht gekomen en heb hier een operatie ondergaan. Inmiddels zijn mijn klachten verdwenen.