Je accu is leeg en je bent uitgeput

Burn-out coach

Wanneer je van de stress helemaal uitgeput bent en de accu laadt niet meer op dan spreekt men in veel gevallen van een burn out. Je voelt je eigen compleet uitgeput, heb niet de energie meer om normaal te kunnen functioneren. Vaak ontstaan de problemen als er meer van je wordt verwacht dan je aankunt, of wanneer je continu onder spanning staat als een elastiek die op een gegeven moment knapt. Een Burn-out coach kan je op verschillende manieren ondersteunen. Samen wordt er gekeken wat je op dat moment nog kan, in de periode van je burn out moet je verantwoord worden belast.

Burn-out coach

Hoe kan een burn out ontstaan?

Van veel werken ontstaat geen burn out, wel van verkeerde werkzaamheden of bij werk waarbij heel veel verantwoordelijkheden komen kijken. Als je de lat veel te hoog legt voor jezelf kun je wel last krijgen. Taken waarbij niet duidelijk is wat je precies moet doen helpt ook niet mee, hierdoor ontstaan er fouten. een slechte sfeer tijdens het werken, of pesten zijn ook vaak de oorzaak van een burn out. De energie wordt op een gegeven moment uit je lichaam gezogen, om weer energie en zin terug te krijgen heb je echt een Burn-out coach nodig, hij of zij weet precies wat je moet doen en hoe je in situaties moet handelen.

Burn-out coach

Degene die een mentaliteit hebben van niet lullen maar poetsen komen zichzelf vaak later tegen en hebben een burn out. Geleidelijk aan ontstaan er meestal klachten, je wordt lusteloos en hebt geen zin meer om naar je werk te gaan. De thuissituatie heeft al opgemerkt dat je alleen nog maar met je werk bezig bent, toch blijft men op dezelfde voet doorgaan tot het te laat is en de Burn-out coach je weer op het rechte pad moet helpen.