Last van kaalhoofdigheid? Kies dan voor een haartransplantatie in Turkije

Als je door het lot bent opgezadeld met genen die haargroei alles behalve bevorderen, dan is het belangrijk om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Kaalhoofdigheid was vroeger iets waar je mee moest leven. Dat kun je nu ook doen als je geen last hebt van je kale knikker, maar het hoeft niet. Dankzij de optie van een haartransplantatie, hoef je niet langer door het leven te gaan met een kaal hoofd. Het is ook maar net wat je leeftijd is en hoe je hoofd eruit ziet zonder haar. Sommige mannen gaan er qua aantrekkelijkheid zelfs op vooruit als ze hun haar volledig afscheren. Dit is uiteraard onderworpen aan subjectieve oordelen, maar het is wel duidelijk dat sommige koppen zich beter lenen voor kaalhoofdigheid dan andere koppen. Daar komt bij dat woeste baarden tegenwoordig wel in de mode zijn. Dus als je geen haar bovenop je hoofd kunt laten groeien, dan kun je vaak nog wel haar laten groeien aan de onderkant van je gezicht. Als je namelijk en bovenop kaal bent en geen baardgroei hebt, dan is dat wel heel erg kaal. Maar ook dat is bij sommige mannen geen enkel probleem. Mocht het voor jou wel een probleem zijn, dan is de haartransplantatie dus een prima optie. Maar met alleen een haartransplantatie ben je er nog niet. Je moet namelijk wel goed kijken naar het soort haartransplantatie en degene die de transplantatie uitvoert. Er zit namelijk nogal wat verschil in kwaliteit en resultaat als je kijkt naar verschillende klinieken. Het is bij een haartransplantatie wel zo dat je echt bij de beste kliniek moet zijn, want je wilt geen half resultaat. Het probleem met een haartransplantatie is vaak ook dat eigenlijk alleen perfectie goed genoeg is. Dus als het resultaat goed is, dan is dat niet voldoende, omdat je dan vaak toch nog duidelijk kunt zien dat er sprake is van een haartransplantatie. Je wilt een hoofd met poppenhaar dan ook voorkomen. Om deze reden moet je eigenlijk gewoon naar de beste kliniek. Maar deze bevindt zich wel in Turkije. Je zult voor een perfect resultaat daarom wel gebruik moeten maken van een kliniek die zich op een flinke afstand van Nederland bevindt. Maar er zijn uiteraard ergere bestemmingen dan Turkije. Je kunt er gelijk een zonnige vakantie aan vastplakken. Ook kun je voor een eerste consult gewoon in Nederland terecht. Ook de nazorg vindt plaats op eigen bodem. Dat betekent dat je alleen naar de kliniek van Esteworld in Turkije hoeft voor de daadwerkelijke haartransplantatie.

Surf naar esteworld-haartransplantatie.nl voor de haartransplantatie

Indien je meer wilt weten, dan kun je een beroep doen op de website van esteworld-haartransplantatie.nl. Hier lees je precies wat je zoal kunt verwachten als je naar Turkije zou afreizen voor een transplantatie. Je kunt je via de site dan ook alvast voorbereiden op wat komen gaat. 

De voordelen van Esteworld

Mocht je kiezen voor de service van Esteworld, dan profiteer je uiteraard ook van de nodige voordelen. Naast de beste resultaten, profiteer je ook van voordelen als: 

  • Direct contact
  • Nederlandse begeleiding
  • Consult en nazorg in Nederland

Lees meer…