Mondkapjes nodig? Koop ze dan hier

ProtectiveSupply_logo

Als je opzoek bent naar een mondkapjes groothandel hoef je niet verder meer te zoeken bij modnkapjesimport worden er mondkapjes aangeboden die je dagelijks kan gebruiken. 

De mondkapjes beschermen je tegen virussen en bacterie van buiten af, het kapje bescherm je neus en mond.

Sinds 1 juni 2020 is het verplicht om in het openbare vervoer met een niet medische mondkapje te reizen binnen Nederland. Dit heeft dus betrekking tot al het bus, trein en alle andere openbare vervoersmaatschappijen in Nederland. Mondkapjes Import is een Mondkapjes groothandel waar je dus altijd terecht komt om je bescherming zelf aan te kunnen schaffen. De mondkapjes die hier worden aangeboden zijn betrouwbare mondkapjes die CE gekeurd zijn en aan de NEN richtlijnen voldoen, dit zorgt er voor dat ze veilig in gebruik zijn en dat je er zeker van bent dat je volledig beschermd zal worden.

Voor een grote hoeveelheid aan mondkapjes kan je ook bij dit mondkapjes groothandel terecht, Hoe meer mondkapjes er worden aangeschaft des te meer korting je per mondkapje ontvangt. Dit maakt het een stuk voordeliger om mondkapjes te bestellen. 

Contact

Heb je meer vragen over de mondkapjes of wil je er meer over weten dan kan je gerust contact opnemen met de klantenservice van mondkapjesimport.nl via de e – mailadres: Info@mondkapjesimport.nl je krijgt zo snel mogelijk een antwoord terug op je vraag of feedback. Neem gerust een kijkje op de website voor de verschillende opties en aanbod.