Pigment behandeling bij Dermavisie

Pigmentvlekken zijn vlekken op de huid met een verhoogde mate van pigmentatie. Dit ziet er als ware uit als een donkere vlek. Deze ontstaan vaak door de zon of door de zonnebank, want de zon en de zonnebank geeft Uv-straling af. Als gevolg hiervan ontstaat er een verstoring in de pigment producerende cellen, waardoor ze zich niet meer gelijkmatig delen en het pigment niet meer gelijkmatig verspreiden. Nu komt er door aanwezigheid van pigment allerlei lagen in het opperhuid en daarom zijn deze vlekken vaak aanwezig bij delen van het lichaam die vaak met de zon te maken krijgt, bijvoorbeeld op de rug of op het gezicht. Bij een pigment behandeling is het doel om de pigmentvlekken zo effectief en veilig mogelijk te verwijderen met een IPL apparaat, de M22 of de harmony life. Werkt op basis van licht met een bepaalde golflengte, deze golflengte wordt zo precies mogelijk op het doel gezet en verwarmt deze. Door de warmte wordt de pigment verbrand.

Mijn ervaring met pigment behandeling

Ik wilde een pigment behandeling realiseren, want ik had een grote vlek op mijn borst. Ik ben gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor mij kan doen en ik kwam uit bij Dermavisie. Ik heb het bedrijf benaderd en heb uitgelegd wat ik wilde. Met een afspraak werd er allerlei informatie verteld wat ik na de behandeling moet doen en wat ik zal kunnen verwachten tijdens de behandeling. Alles liep tijdens de behandeling goed en ik ben blij met het eindresultaat. Je moet de adviezen opvolgen, want dit werkt tegen een goede preventie van de huidBen jij nu op zoek naar een bedrijf die pigment behandeling realiseert, dan adviseer ik dat je het bedrijf Dermavisie benaderd!