Wat kan een therapeut doen voor jou

Door zijn ervaring heeft de energetisch therapeut geleerd het energieniveau aan te nemen van de cliënt. De therapeut voelt wat er speelt, en nog belangrijker waar in de aura of het lichaam de blokkade zich bevindt. Er kunnen verschillende manieren worden gebruikt om de blokkade op te heffen, zodat de energie weer kan stromen door het lichaam. De mens wordt door de therapeut gezien als één geheel van mentaal, fysiek en emotioneel niveau waarbij alles aan elkaar is verbonden. Een ziekte of klacht kan ervoor zorgen dat de harmonie is verstoord, de behandeling is bedoeld om op alle niveaus het evenwicht te herstellen.

energetisch therapeut

Wat is precies een blokkade

Bevroren lagen energie, of gestolde energie die je af kunt pellen als een spruitje. Zo kun je een blokkade zien, van buiten is een schil met daaronder de onverwerkte gevoelens. Iedere laag heeft een beetje tijd nodig om te ontvouwen, je lichaam heeft ook tijd nodig om te verwerken om daarna alles los te laten. Laag voor laag wordt het lichaam gepeld als het ware, zouden we alle lagen ineens eraf halen dan worden we overspoeld. Ons lichaam is wijs en weet zelf precies het tempo aan te geven wanneer iets verwerkt is. Er wordt een breed scala aan technieken gebruikt door de energetisch therapeut.

Verander ook je leven met een behandeling

Heel veel mensen hebben al baat gehad bij een behandeling, een deel zegt na een behandeling zich als herboren te voelen. Dit kan na een of meerdere behandelingen het geval zijn. We kunnen niet precies zeggen hoeveel behandelingen iemand nodig heeft, maar de ervaring leert dat gemiddeld op één thema een cliënt een tot drie behandelingen nodig heeft. Heb je nog vragen over een behandeling, of wil je meer weten? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, telefonisch of door het contactformulier in te vullen.