Een onzichtbaar gehoorapparaat

Gehoortoestel

GehoortoestelToen ik werd gediagnosticeerd met gehoorverlies was het aanschaffen en een gehoorapparaat de logische oplossing. Van mijn vrienden hoorden ik over de mogelijkheid van een onzichtbaar gehoorapparaat, een apparaat die niet duidelijk zichtbaar is. Aangezien mijn gehoorverlies nog niet extreem is, bleek deze optie ook voor mij mogelijk te zijn. Ik was snel op onderzoek uitgegaan en al snel kwam ik op de website van Phonak terecht. Hier zag ik een ruime collectie aan gehoortoestellen die voorzien zijn van de laatste technologische ontwikkelingen. Ik was erg geïnteresseerd in een onzichtbaar gehoorapparaat en maakte een afspraak voor een gehoortest. Tijdens de test werd het duidelijk in welke staat mijn gehoor op het moment was en welk apparaat goed zou helpen. Een onzichtbaar exemplaar behoorde tot de mogelijkheden.

Gehoortoestel

Goede service
Ik werd volledig geholpen bij het vinden van een geschikt onzichtbaar apparaat. Ik koos voor een van de meest recente exemplaren en kon deze testen. Ik was verbaasd over de kwaliteit. Ik had in jaren al niet meer zo goed kunnen horen. Ik hoorde opeens vogels fluiten en alles klonk veel minder dof. Ik ben erg te spreken over de apparaten van Phonak. Dit model voldoet aan al mijn wensen, het is niet duidelijk zichtbaar en ik hoor weer als voorheen. Ik kan iedereen ook de service van Phonak aanbevelen. Ik werd gedurende het proces vriendelijk en professioneel behandeld. Ik ben erg te spreken over Phonak, een top bedrijf voor iedereen die op zoek ik naar goede gehoorapparaten die niet opvallen.