Op zoek naar een goede podoloog Limburg?

podoloog Limburg

Als je voetklachten hebt, gaat dat vaak niet zomaar weg. Het is dan verstandig om professionele hulp te zoeken. Veel mensen gaan naar een fysiotherapeut, maar heb je al eens overwogen om naar een podoloog Limburg te gaan? Voetklachten zijn overigens niet ongewoon. Zowel volwassenen als kinderen kunnen gemakkelijk voetklachten ontwikkelen door bijvoorbeeld plat op de voet te lopen waardoor mensen platvoeten krijgen. Dit zorgt er voor dat er verkeerd op de voeten wordt gesteund en er meer van de knieën en onderbenen wordt vereist. Uiteindelijk kan deze achtbaan leiden tot spier- en gewrichtsklachten.

Podologie in heel Limburg

Goessens podologie is een bekende podoloog Limburg. Dit komt doordat zij te vinden zijn in zowel Eijsden als Almere en de gehele regio Veghel. Vanaf deze locaties worden jouw loopbehoeften ondersteund met bewegings- en houdingsklachten. Ook voor steunzolen kan je terecht bij Goessens podologie. Zij beschikken overigens over zowel podologen als podotherapeuten. Podotherapeuten zijn experts met een vakgerichte opleiding op HBO-niveau, terwijl podologen al erkend worden na enkele trainingen en cursussen. Zowel podologen als podotherapeuten zijn echter allen experts op het gebied van podologie.

Geopend tijdens corona

Ook nu tijdens de corona crisis is medische hulp een vereiste. Een podoloog Limburg valt onder deze categorie en is daarom gewoon geopend. Je kan bij Goessens terecht op woensdag tussen 09:00 – 17:00 en op donderdag tussen 09:00 en 12:00. In het DIT paramedisch centrum in Eijsden kunt u, ook gecombineerd met DIT fysiotherapie, geholpen worden met uw loop- en/of houdingsklachten.